Ghiduri

Cum să vă ascundeți fotografiile pe Google Foto

Trebuie să fi dorit de mai multe ori să-ți poți ascunde fotografiile intime pe smartphone. Doriți să știți cum să ascundeți fotografii în aplicația Google Photos? Cu toate acestea, odată cu lansarea noii funcții, puteți ascunde acum fotografiile în folderul privat Google Photos.

Cu funcția de copiere automată a Google Photos, utilizatorii au la dispoziție opțiunea de a-și gestiona fotografiile zilnic. Deși ar putea oferi ușurința stocării tuturor fotografiilor în cloud Google, există și povara imaginilor confidențiale care apar în fața altora accidental. Aceasta ar putea fi o situație jenantă pentru tine. Prin urmare, există o mare nevoie de a vă proteja imaginile ascunzându-le pe Google Photos.

Citiți și: Cum să încărcați automat videoclipuri și fotografii capturate de pe Samsung Galaxy S5 pe Google+

Arhivă - Folder privat Google Foto

Aplicația Google Photos a lansat o funcție cunoscută sub numele de Arhivă, care este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru dispozitivele iOS. Cea mai bună parte a acestuia este că este extrem de simplu de utilizat și vă facilitează gestionarea imaginilor într-un mod mai privat.

Cum se ascunde Google Photos din Galerie?

  • Dacă doriți să salvați unele imagini, dar nu doriți ca alții să le vadă pe smartphone-ul dvs., puteți selecta pur și simplu imaginile particulare din aplicația Google Photos. 
  • După ce le-ați selectat, puteți apăsa butonul meniu. Acest buton este situat în colțul din dreapta sus al aplicației.
  • Aici, veți întâlni o notificare pe care scrie „Arhivă”. Odată ce această pictogramă apare în partea de jos a ecranului, puteți face clic pe aceeași.

Procedând astfel, toate fotografiile selectate vor trece automat din fluxul principal în dosarul privat Google Foto. Acest dosar este ușor accesibil de dvs. și nimeni altcineva nu vă poate vedea imaginile private. Ori de câte ori doriți să accesați imaginile, puteți accesa pictograma meniului principal din aplicația Google Photos. Din meniul care afișează opțiunea Arhivă, puteți selecta același lucru. Acest dosar privat Google Photos s-ar deschide și puteți vizualiza imaginile confidențiale. Mai mult, toate imaginile dvs. sunt sortate în ordine cronologică.

Trebuie remarcat faptul că salvarea imaginilor selectate în dosarul Arhivă al aplicației Google Photos nu face altceva decât să le ascundă și nu le șterge din contul Google Photos. Funcția Arhivă a aplicației Google Photos a fost concepută în primul rând cu intenția de a dezordina aplicația Photos. Îl puteți folosi în avantajul dvs., utilizându-l ca folder privat Google Photos. 9to5 Google raportează că fotografiile vor apărea în continuare pe album și vor apărea în rezultatul căutării aplicației Google Foto. Prin urmare, se recomandă ca cel mai bun mod de a împiedica orice utilizator neautorizat sau neintenționat să vă vadă imaginile intime este să le ștergeți definitiv.

Citiți și - Google Launcher nu funcționează pe Galaxy S8 - Cum să îl remediați